2022-04-07

Könyvtér nyitvatartás
Kedves Vásárlóink! A Könyvtér terem nyitvatartása az alábbiak szerint módosul: Hétfő–csütörtök: 10:00–16:00 óra  Tovább »

2020-05-26

Regisztrációs rendelés felfüggesztése
Arra kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a rendelés véglegesítése során a Regisztráció nélküli rendelés  opciót válasszák. A rendelés akkor lett sikeresen rögzítve, ha a rendszerünk küldött erről automatikus e-mailt. További információk a rendelés menetére vonatkozóan honlapunk Vásárlás menüpontjában találhatóak. Bármilyen e-mailben (office@koinonia.ro) vagy telefonon (0770612609) érkező kérdésre szívesen válaszolunk. Tovább »

2020-03-10

A második Erdélyi Könyvfaló Olvasójáték
Március 9-én délelőtt 10 órától sajtóreggeli keretében a Koffer könyves kávézóban meséltünk a második Erdélyi Könyvfaló Olvasójáték szervezéséről, hogy hol tartunk most, és bejelentettük az idei meghívottak és könyvek listáját. Tovább »

Útitárs 2005
-15%

3 RON
2.55 RON / 650 Ft

Nem rendelhető


A Koinónia Kiadó új, fiataloknak szóló határidőnaplóval jelentkezik, magyar és román kiadásban (Pietre de hotar). Az egyszerű, de tetszetős tipográfiával készült naptár margóján áhítatokat olvashatunk. Szerzőik ilyen kérdésekre keresik a választ: "Mi a valódi szeretet?", "Ki tekinthető szabadnak?", "Hogyan lehet leküzdeni a félelmet?", "Hogyan tehetünk szert barátokra?" stb. A könyvet rajzok és fotók illusztrálják: egy vidám-szomorú, olykor meghökkentő világról adnak hírt, és arra ösztönöznek, hogy olvasókként további kérdéseket fogalmazzunk meg.

Hozzászólok