2019-04-10

Ribizlibokor és kerge hétköznapok
A Koinónia Kiadó könyvei Nagyváradon jártakSok nevetéssel és derűvel zajlottak a Koinónia Kiadó által ígért gyermekkönyvbemutatók a Gyermekkönyvek Nemzetközi Napja alkalmából szervezett nagyváradi gyerekkönyvfesztiválon.  Tovább »

2019-01-23

Erdélyi Magyar Kortárs Kultúráért Díj Zágoni Balázsnak és Marius Tabacunak
Irodalom kategóriában Zágoni Balázs, a Barni-könyvek, a Kolozsvári mesék és a frissen megjelent A Mary Rose-incidens, továbbá A Gömb írója és a Kincses Képeskönyv sorozat szerkesztője, írója vehette át a Magyar Kultúra Napján az Erdélyi Magyar Kortárs Kultúráért díjat. A kolozsvári Kaszinóban tartott ünnepségen a műfordítók közül Marius Tabacut tüntették ki, akinek a fordításában a Koinónia kiadásában jelent meg Bodor Ádám Sinistra körzet című regénye román nyelven, illetve előkészületben van tizenegy Barni-mese is, amelyet szintén Tabacu ültetett át román nyelvre. (Fotó: RMDSz) Tovább »

Levélajándék
  • Egyed Emese
  • Levélajándék
  • Koinónia, 2002
  • 18 oldal
  • Kötés: kartonált
  • Méret: 105x105 mm
  • ISBN: 973-8022-52-5

-15%

3 RON
2.55 RON / 290 Ft

Nem rendelhető


Az ajándékozás nem könnyű feladat. Ebben Lázár, Soma és Sára is megegyeznek, és némi vitatkozás után úgy döntenek, hogy horgászni mennek. Kacort, a madarukat azonban otthon hagyják. Nem derül ki, hogy a lelkiismeret hangja szólal-e meg bennük, vagy sem, de Somának, a kicsinek, akit folyton letorkollnak, az az ötlete támad, hogy írjanak levelet Kacornak. De milyen levelet? A kis társaság leleményessége határtalan. Olyasmit találnak ki, amit a rímbe szedett utóirat is érzékeltet. Megsejtik azt, amit sok évezreddel ezelőtt Pál apostol is megfogalmazott (a szerző az ő szavait választotta meséje mottójául), hogy a másokra való odafigyeléshez, a törődéshez mérhetetlenül kevés az írás.

Hozzászólok